Om it-mark ApS

it-mark er en stærk profil i både erhvervs- og sundheds branchen indenfor IT.
it-mark har et ben solidt plantet i begge verdener, og har mange
års erfaring at trække på.


it-mark er kendt for sine alternative, gennemtænkte tilgange til de opgaver og udfordringer kunderne stiller. it-marks kompetenceområder passer godt ind i det danske IT- og medicomiljø, og virksomheden optimerer konstant sit i forvejen høje serviceniveau.

it-mark er totalleverandør indenfor erhvervs IT og deltager gerne i udviklingen af virksomhedens fremtidige IT løsninger, hvor it-marks indgang til IT markedet kan være med til at give kunderne og samarbejdspartnerne et teknologi løft, med deraf følgende forretningsfordele.

Indenfor it-marks medicinske og diagnostiske produktportefølje har it-mark mange kunder både i Danmark og resten af EU. Til denne sektor leverer it-mark blandt andet hostede platforme, telemedicinske løsninger, og laver integrationer mellem både private og offentlige sygehuse og klinikker.

it-marks primære produkt til sundhedssektoren hedder PACS On Demand, et system til digital billedhåndtering på hospitaler og klinikker. it-mark håndterer hele arbejdsgangen i og omkring PACS og er Danmarks største PACS-leverandør til private virksomheder.

Ring til os       Skriv til os       Kontakter


Denne side anvender cookies. Vi bruger cookies til at indsamle statistik over side trafik og lignende, for at optimere sidens indhold. Læs mere

OK