prøv vores crm system maximizer gratis i 30 dage
Med et CRM system som Maximizer får du mere tid til at gøre de ting der styrker din forretning, og giver dig de rigtige værktøjer til at skabe loyale kunder og øge din omsætning. Prøv det gratis i 30 dage.

  • Systemet gør arbejdsgange lettere og minimerer administrations tid

  • Alle vigtige oplysninger er samlet ét sted. Kontaktoplysninger, dokumenter og tilhørende information bliver sat i system

  • Identificér de kunder og aktiviteter der giver overskud, og dem der ikke gør

  • Gør dig mobil - du har altid alle kunde- og ordre informationer med dig

  • Øg kundeservicen. Fordi kunderne vælger dig, ikke omvendt

  • Få gang i markedsføringen nemt og effektivt og undgå at interessante leads falder imellem stolene

Prøv vores CRM system Maximizer gratis i 30 dage. Du bestemmer selv hvornår de 30 dage starter, og der er ingen købetvang.

Udfyld formularen og du vil efterfølgende blive kontaktet af vores CRM konsulent som vil sørge for installationen af systemet og give dig en grundig instruktion i, hvordan systemet bruges.

Udfyld formularen

Navn:*
E-mail:*
Tlf.nr.:*
Antal ansatte:
Evt. bemærk-ning:


Det her siger nogle af vores kunder om
CRM systemet Maximizer


tool denmark bruger også crm systemet maximizer
edt europe bruger også crm systemet maximizer
"For 3 år siden besluttede vi os for at starte et CRM projekt op. Vi gennemgik vores forretningsgange og fandt ud af at vi manglede et "værktøj" til at effektivisere vores håndtering af hele salgsprocessen. Valget faldt på Maximizer CRM fra it-mark (nu Sectra).

it-mark har været dygtige til at forstå vores behov og ønsker og i løbet af mindre end to uger var vi i luften med det nye system.

I dag bruger vi Maximizer CRM til praktisk talt alt indenfor vores salgsprocesser. Lead generering, tilbud, ordrer, produktions estimering, indkøb, markedsføring og selvfølgelig al vores daglige kommunikation med vores kunder. Vi kan varmt anbefale Maximizer CRM og it-mark."

Per Nobel
Adm. direktør
Tool Denmark A/S
"Vi var på udkig efter et nemt og skalerbart CRM og salgsstyringssystem, som kunne hjælpe med at holde styr på vores projekter. Samtidig var det et krav at systemet kunne følge med vores vækst, og det skulle kunne tilpasses vores særlige ønsker.

Hos Maximizer fandt vi et system som der, udover at opfylde vores behov, også er billigt og nemt at tage i brug. Det kan let tilpasses vores behov efterhånden som forretningen udvikler sig, og vi har selv kontrol over udviklingsomkostningerne til systemet.

Vi har nu brugt systemet med succes i 2 år med 8 brugere på. Vi kan med glæde anbefale Maximizer, og vi er rigtig glade for samarbejdet med it-mark."

Michael Melvang
Business Development Manager
EDT-EuropeØnsker du efter de 30 dage at fortsætte med systemet, koster det kun fra 295,- dkk/mdr ekskl. moms og levering.

Sectra A/S (det tidligere it-mark ApS) - Blangstedgårdsvej 1 - 5220 Odense SØ - Tlf. 45 65 06 00 - info@it-mark.dk

Denne side anvender cookies. Vi bruger cookies til at indsamle statistik over side trafik og lignende, for at optimere sidens indhold. Læs mere

OK