Case med Hørsholm Hestepraksis

Hørsholm Hestepraksis valgte fleksibilitet og sikkerhedkontoret ved 5Ebyg

Vores PACS On Demand-løsning giver os stor fleksibilitet og sikkerhed, når vi skal håndtere vores mange billedfiler fra røntgen og scanninger”, fortæller Henrik Sten Andersen, der er dyrlæge og partner i den anerkendte Hørsholm Hestepraksis.

Håndtering af billedfiler

I en specialiseret praksis som Hørsholm Hestepraksis er der en stor produktion af billedfiler fra både røntgen, ultralyd og MR-scanninger. I en travl hverdag skal filerne være nemt og hurtigt tilgængelige til klinikkens egen diagnosticering og de skal kunne deles med andre parter, for eksempel henvisende kolleger. De mange filer skal samtidig opbevares sikkert i et system, der ikke kræver konstante, lokale opdateringer. Det var nogle af de krav, Hørsholm Hestepraksis stillede til et nyt billedhåndteringssystem, da klinikken for fem år siden afsøgte markedet og valget faldt på PACS On Demand fra Sectra: - Da Sectra havde præsenteret PACS On Demand for os, var det blandt andet løsningens brugerflade og brugervenlighed, der tiltalte os. Det var intuitivt og nemt at bruge, fortæller Henrik Sten Andersen.

Stabil drift og support

Den centrale hosting af billedfilerne hos Sectra giver i dag Hørsholm Hestepraksis en høj sikkerhed omkring opbevaring og backup, der er vigtig for både dyrlæger og patienter: - Det er samtidig vigtigt for os, at systemet er stabilt i drift og at vi ikke hele tiden selv skal opdatere det. Den del klarer Sectra. PACS On Demand giver os desuden den kæmpe fordel, at vi kan sende store filer igennem til andre, der skal kigge med, så vi har den samme billede kvalitet på begge sider, siger Henrik Sten Andersen.

Gennemskuelig økonomi

De ni dyrlæger og fem sygeplejersker på Hørsholm Hestepraksis arbejder både med ultralydsscanner, digital røntgen, mobilt digital røntgen, gastroskop, moderne operationsstue og MR-scanner. Klinikken har valgt at køre PACS On Demand på alle disse platforme med en mindre investering i selve installationen og herefter betaling pr. undersøgelse, der uploades: - Vi har en meget gennemskuelig økonomi på vores PACS, fordi vi ikke er bundet af en fast høj betaling. Den følger derimod vores produktion op og ned, slutter Henrik Sten Andersen.
Ring til os       Skriv til os       Kontakter
Case med hørsholm Hestepraksis A/S

Denne side anvender cookies. Vi bruger cookies til at indsamle statistik over side trafik og lignende, for at optimere sidens indhold. Læs mere

OK