Case med 5E Byg A/S

Office 365 løsning gør hverdagen mere effektiv for 5E Byg A/S

5E Byg A/S var på udkig efter en ny IT-leverandør, da deres gamle leverandør ikke længere kunne varetage entreprenørvirksomhedens IT-drift. I processen indhentede 5E Byg viden om forskellige leverandører via referencer fra deres netværk – og sådan kom de i kontakt med SECTRA, som de fik anbefalet.

SECTRAs produktområde it-mark services, er interessant for 5E byg. Det opfylder 5E bygs krav om høj tilgængelighed til virksomhedens programmer og filer fra flere forskellige enheder samt at de nemt kan dele deres filer med eksterne partnere og kunder. Tidligere var deres proces tung og store filer kunne ikke overføres let. De havde store omkostninger ved opdateringer og udskiftninger af licenser. Dette resulterede ofte i længere nedetid og manglende adgang til mails. 5E byg ønskede derfor at få gjort deres løsning mere enkel og fleksibel. Office 365 samlede deres behov i en løsning.     kontoret ved 5Ebyg

Økonomisk gevinst ved at skifte server i kælderen ud med en hosted løsning

I de indledende møder mellem 5E Byg og SECTRA, blev 5E Bygs oprindelige server-setup samt deres ønsker og krav til en ny IT-løsning diskuteret. De havde egne servere i kælderen, som skulle vedligeholdes og sikkerhedsopdateres løbende, ligesom de betalte for licenser og supportabonnementer, der var svære at budgettere med. Økonomisk var IT-løsningen i den høje ende i forhold til 5E Bygs behov og samtidig var den også tung og krævende i hverdagen, hvor de nødvendige programmer der fysisk skulle opdateres og installeres samt laves opsætninger på hver enkelt PC. Altså en løsning, der kostede meget tid og som var usikker i forhold til, hvis der skulle ske noget med serverne nede i kælderen. Derfor var det klare ønske fra 5E Byg at få en mere effektiv løsning, der kunne gøre hverdagen nemmere for medarbejderne og som samtidig var at budgettere med for ledelsen. Den nye serverløsning fra SECTRA blev en hosted Office 365-løsning, hvor 5E Byg kun betaler for de licenser de bruger og hvor de har mulighed for skifte licenser mellem medarbejdere. De kender nu budgettet på forhånd og de har stor frihed og fleksibilitet i hverdagen.

Grundigt forarbejde sikrer smertefri overgang til nyt IT-system

Det var vigtigt for 5E Byg, at overgangen fra det nuværende system til det nye system skulle være med så lidt nedetid som muligt. Nøgleordet var tryghed. SECTRA har haft 5E Byg med under hele processen, så 5E Byg var trygge og kunne prøve systemet af, inden det blev effektueret. SECTRA lavede et demomiljø, som et par af 5E Bygs medarbejdere fik adgang til, så de kunne teste det grundigt. Specielt var de begejstrede for, at de nu nemt kunne arbejde fra deres iPads, var omstændigt før. Derefter analyserede vi, om systemet ville kunne bruges af resten af organisationen og om der var begrænsninger i systemet – og fandt derefter løsninger, så systemet passede til 5E Bygs behov. Dette forarbejde sikrede en hurtig og nem overgang fra det gamle til det nye IT-system.    


Dog ikke uden betænkeligheder …

At acceptere den nye løsning fra SECTRA har ikke været uden betænkeligheder for 5E Byg. Mange virksomheder, som er vant til at have al deres data liggende på lokale servere, er utrygge ved at deres data ligger i skyen. Det er jo typisk hele forretningsgrundlaget, der ligger der. Her var 5E Byg ingen undtagelse. SECTRA informerede om, hvad Microsoft gør for at sikre data og hvilke fordele, der er ved en webbaseret serverløsning i forhold til brand, tyveri og eventuel ventetid ved nedbrud osv. Som administrationschef ved 5E Byg Mette Diemer Nielsen siger: ”Vi ved jo godt, at det er fremtiden.”

5E Byg får value for money med SECTRA som IT-totalleverandør

5E Byg er meget tilfreds med samarbejdet med SECTRA. Mette Diemer Nielsen fortæller: ”Vi er aldrig i tvivl om, at opgaverne bliver løst og vi har altid tiltro til, at opgaverne SECTRA bliver stillet også bliver taget seriøst – det gælder både vores nuværende hostede løsning og installation af software eller hardware. Det er altid en fornøjelse at snakke med SECTRA, for de er aldrig stressede og de kommer altid med en let forståelig løsning. SECTRA forstår problemstillingen når vi ringer til dem og de er gode til at forklare tingene på en forståelig måde, så vi ’almindelige mennesker’ også forstår det. De er gode til at oversætte it-sprog til almindeligt dansk. Vi føler også, at vi i høj grad får value for money. Vi betaler jo kun for det vi bruger og vi kan selv flytte licenser imellem medarbejdere. Af disse grunde ser vi et stærkt og fremtidigt samarbejde med SECTRA.”Hvad er Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 er en samling af flere programmer og værktøjer fra Microsoft, som SECTRA tilbyder virksomheder der ønsker en lettere IT hverdag. Når man vælger en Office 365 løsning har man alt samlet i en pakke. Office 365 er som det er sagt en samlet Office pakke som indeholder, e-mail, kalender, fildeling, backup og mulighed for videomøder, der automatisk altid er opdateret til de nyeste udgaver.

Hvem er SECTRA

SECTRA blev grundlagt i 1978 og har fremgang i kraft af sin succesfulde udvikling og salg af højteknologiske produkter indenfor de expansive nischer, medicinske systemer og aflytningssikre kommunikationssystemer. SECTRA har kontorer i tolv lande og sælger gennem samarbejde med vores partnere produkter over hele verden. Hovedkontoret ligger i Linköping og virksomheden har udviklet sig fra forskningen ved Linköpings universitet. SECTRA er noteret på Børsen i Stockholm. For mere information, besøg hjemmesiden: www.SECTRA.se

Kort om 5E Byg A/S

5E Byg er et entreprenørfirma, som blev stiftet i 2007 af Per Jørgensen og Torben Nielsen, der udgør direktionen. Herudover består ejerkredsen af tre ledende medarbejdere. 5E Byg har hele Danmark som deres arbejdsplads med hovedkontor i Odense og deres primære kompetencer er byggeri til erhverv og offentlige institutioner. Uanset typen af byggeri er det 5E bygs mål at bevare og løfte den danske arkitektur og byggeri, de går efter indsigt, erfaring, engagement og faglig ekspertise. Den fynske entreprenør vækster og en af grundende til, at virksomheden holder omkostningerne lave, er at dygtige og erfarne medarbejdere med lang anciennitet styrer projekterne sikkert og effektivt … til vores kunders stor tilfredshed. Organisationen er flad med korte kommandoveje og stort ansvar til hver enkelt. Korpsånd og dygtige engagerede medarbejdere, som kan tage et ansvar, er vigtige parametre for den gode arbejdsplads hos 5E Byg.
Ring til os       Skriv til os       Kontakter
Case story: 5E Byg A/S

Denne side anvender cookies. Vi bruger cookies til at indsamle statistik over side trafik og lignende, for at optimere sidens indhold. Læs mere

OK