Case med Nørmark Privathospital

Hitachi Data Systems har lavet en case vedrørende et samarbejde imellem it-mark og Hitachi Data Systems.
Casen beskriver hvorledes vi med hver vores kompetencer, har lavet et særdeles funktionelt setup for Nørmark Privathospital i Ishøj. Herunder kan du læse Hitachis case:

Lynhurtig billedbehandling til læger og patienter

Intuitiv, lynhurtig behandling - og dermed bedre service til patienterne. Sådan beskriver Marianne Fiedel, radiograf på Nørmark Privathospital, en it-løsning fra it-mark, der sikrer hurtig og effektiv behandling af røntgenbilleder og MR-scanninger.
Nørmark Privathospital er Danmarks største ortopædkirurgiske privathospital, og hver dag behandler personalet mange terabyte billedmateriale, som skal sendes frem og tilbage mellem lægerne og til patienterne. Det stiller store krav til kapacitet og hastighed, og en hosted løsning fra den danske leverandør af infrastruktur til sundhedssektoren, it-mark, gør det i dag

muligt for personalet hurtigt og effektivt at dele store datafiler som røntgenbilleder, MR-scanninger, CT-scanninger og mammografi-billeder. Løsningen fra it-mark, PACS On Demand®, er en hosted løsning baseret på en avanceret streaming-teknologi, som sikrer fuld funktionalitet og optimal hastighed uanset brugerens fysiske placering og netværkshastighed. Det betyder i praksis, at radiograferne på Nørmark Privathospital bruger langt mindre tid på at behandle og fremsende billedmateriale og nemt kan finde gamle billedfiler.

Når radiografen har færdigbehandlet billedmaterialet, sendes det via Internettet til et midlertidigt arkiv på en server hos it-mark. Fordi løsningen er internetbaseret skal man ikke igennem lokale servere eller databaser, og omkostningerne holdes nede. PACS On Demand® er modul-baseret og kan derfor skræddersyes efter behov. Løsningen er baseret på en åben arkitektur og understøtter dermed en lang række standarder, som også gør det muligt at integrere med f.eks. elektroniske patientsystemer.

     ”Det er utroligt nemt at arbejde med. Jeg har igennem tiden prøvet en lang række systemer, men dette er klart det mest intuitive og brugervenlige. Det gør os også i stand til at yde en langt bedre service til patienterne. Når vi i systemet rekvirerer billeder på en patient, kommer alle de relevante data på en og samme tid, og skal en patient have billederne med hjem, kan jeg brænde en cd til dem på meget kort tid,” siger radiograf Marianne Fiedel, Nørmark Privathospital
Det billedmateriale, som kører på PACS On Demand®-løsningen, stiller store krav til hastighed, opbevaring og sikkerhed. Til dette formål lagres alt billedmateriale i en storage-løsning fra Hitachi Data Systems. Løsningen, en AMS2300 fra Hitachi Modular Storage-serie, er et fleksibelt og fuldt skalerbart lagringssystem, som sikrer, at de vigtige billeddata er tilgængelige døgnet rundt.
   

Klar til internationalt EPJ-format

I dag er det muligt at koble PACS On Demand®-løsningen til et internationalt EPJ-format (elektronisk patientjournal), og samtidig kan systemet integreres med booking-henvisninger i EPJ. Det betyder, at en læge kan nøjes med ét skærmbillede, hvor han ser samtlige billeder på én gang sammen med alle relevante henvisninger og data.

”Vi arbejder med en meget tung klient blandt andet på grund af de 3D-muligheder, Nørmark Privathospital arbejder med – alligevel svarer vi 200 gange hurtigere end de andre hostede løsninger, vi har sammenlignet os med. Det skyldes HDS’ storage-løsning. På det punkt er HDS enestående, og vi planlægger også at udvikle vores løsninger endnu mere, og her vil vi gerne have HDS med os,” siger direktør Sune Mark Henriksen, it-mark.

I dag har it-mark tæt på 200 kunder i Danmark. Virksomheden er i fuld gang med at finde kunder i Benelux-landene og Sverige og er i dag rådgiver for offentlige virksomheder i Danmark.

For yderligere information kontakt

Sune Mark Henriksen, Direktør, it-mark
Tlf.:                23 20 41 03
E-mail:          Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Terkel Steenholt, Solutions Consultant, Hitachi Data Systems
Telefon:         30 51 87 07
E-mail:          Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Ring til os       Skriv til os       Kontakter

Vidste du

at it-mark er et stærkt team på 14 dygtige medarbejdere, der kører i hele Danmark og servicerer IT for virksomheder?

Denne side anvender cookies. Vi bruger cookies til at indsamle statistik over side trafik og lignende, for at optimere sidens indhold. Læs mere

OK