it-mark ApS fusionerer med SECTRA A/S
it-mark ApS fusionerer med SECTRA Danmark, med virkning fra d. 1/5-2015. Se pressemeddelelsen her .

Hvad betyder det for it-marks kunder og samarbejdspartnere?
Vi fortsætter med at levere de produkter vi altid har gjort indenfor IT og Sundhed.
Firmaet ændrer på sigt navn til SECTRA – SECTRA står for Secure Transmission.

Rent praktisk vil vi fremover besvare telefonen med ”SECTRA” i stedet for ”it-mark”. Vores hjemmeside, vores mailadresser, signaturer, brevpapir og andre materialer der bærer vores it-mark logo, vil blive skiftet ud med et SECTRA logo.
Vi er stadig de samme medarbejdere som I kender i dag samt nogle nye som kommer til i løbet af sommeren, da vi har vokseværk.

Telefonnummeret er det samme, og vores gamle mailadresser vil fortsætte med at virke med de gamle adresser, men når du modtager noget fra os, vil det være fra den nye SECTRA mailadresse.

Hvem er SECTRA?
SECTRA blev grundlagt i 1978 og har fremgang i kraft af sin succesfulde udvikling og salg af højteknologiske produkter indenfor de expansive nischer, medicinske systemer og aflytningssikre kommunikationssystemer. SECTRA har kontor i tolv lande og sælger gennem samarbejde med partneres produkter over hele verden. Hovedkontoret ligger i Linköping og virksomheden har udviklet sig fra forskningen ved Linköpings universitet. Omsætningen var 2013/2014 til SEK 853 millioner. SECTRA er noteret på NASDAQ OMX Stockholm. For mere information, besøg hjemmesiden: www.sectra.se

SECTRA udvikler og sælger IT-systemer og produkter til røntgen-, mammografi- og ortopædklinikker. Over 1400 sygehuse rundt om i verden bruger systemerne i daglig drift og mere end 70 millioner røntgenundersøgelser diagnostiseres i SECTRAs systemer hvert år. Dette gør SECTRA til en af verdens ledende virksomheder indenfor systemer til håndtering af digitale røntgenbilleder. I Skandinavien har SECTRA en markedsandel på mere end 50 procent af alle filmfrie installationer. Udover Skandinavien er SECTRAs systemer installeret hos kunder i Nordamerika og i de fleste større lande i Europa og Fjernøsten.

Så hvad nu?
Nu fortsætter dagligdagen som den plejer, hvor vi lige så stille inkorporerer vores nye navn.
Det er vigtigt for os at pointere at vi stadig er dem som I kender. En virksomhed med fokus på høj kundetilfredshed, højt serviceniveau, og en virksomhed der er agil.

Skulle du have nogle spørgsmål til ”det nye it-mark” eller vil du gerne vide om det kommer til at have konsekvenser for lige præcis dig, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe til os og få en snak.

Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde, blot under et andet navn.

Med venlig hilsen

Sune Mark Henriksen
Adm. direktør
SECTRA A/S

Tlf.: 63 11 01 03
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ring til os       Skriv til os       Kontakter

Denne side anvender cookies. Vi bruger cookies til at indsamle statistik over side trafik og lignende, for at optimere sidens indhold. Læs mere

OK