Talegenkendelse

it-mark Talegenkendelse via Web,
med teknologi fra Nuance

Medicinsk talegenkendelse er blevet så god, at det
effektivt kan anvendes i det daglige, både inden
for radiologi, almen medicin og andre områder.

it-mark leverer i dag Talegenkendelse
til hospitaler og klinikker

Vær mere produktiv med talegenkendelse
Med produktet medicinsk-talegenkendelse fra it-mark (baseret på Nuance Healthcare) kan it-marks kunder få en højere produktivitet og økonomisk fordel.
Løsningen indeholder en tale-tilpasnings motor der tillader brugere at tale naturligt og i deres eget tempo. Indbygget visualisering samt tale- og rette-kommandoer gør at effektiviteten øges. Med den mobile understøttelse kan der indtales via enheder når man er på farten, over alt og når som helst.I it-marks hosting center sørger de kraftige servere for, at der altid kan talegenkendes.
Løsningen er uafhængig af dialekter og udtaleformer. Lige fra løsningen tages i brug af anvenderen, tillærer systemet brugerens fonetiske udtalelse og gemmer denne i brugerens profil. Så jo mere talegenkendelsen anvendes, jo mere perfekt bliver talegenkendelsen. Der er også inkluderet en ordbog hvor nye eller fag ord kan optages i.

it-mark Talegenkendelse fungerer som en enkeltstående løsning, kræver ingen integration – åbn dit normale program og dikter. Talegenkendelsen fungerer til de fleste programmer direkte.

Gør arbejdsgange mere effektive
Med talekommandoer kan der udfyldes skemaer og formularer helt uden museklik – sig blot ”næste felt” og markøren hopper videre.

Med Talegenkendelse er der flere ting der kan gøre hverdagen bedre og nemmere
  • Bedre økonomi - Nedsæt skriveomkostningen med talegenkendelse
  • Højere produktivitet – Hvis en bruger anvender talegenkendelse, kan dokumentationen laves på en tredjedel af den tid det tager at afskrive
  • Bedre læge tilfredshed - gør det nemmere for lægen at bruge journalsystem ved at eliminere manuel indtastning og kopiering og indsætning af tekst
  • Bedre dokumentation - Ved at få læger til at diktere, gennemse og signere i én arbejdsgang, minimeres der mulige fejlkilder og journalmaterialet bliver hurtigere tilgængeligt
  • it-marks Talegenkendelse kan anvendes med en vifte af forskellige diktafoner og mobiltelefoner

Løsningen afregnes pr. måned og inkluderet i prisen er talegenkendelses-licens, drift af server system, sikkerhed, backup, hotline samt vedligeholdelse af ordlister samt ordbøger.

Hvis du har PACS On Demand er det muligt at få afregnet én pris pr. undersøgelse med en fordelagtig licensaftale.


Kontakt os og få en snak om hvordan it-mark Talegenkendelse kan implementeres i jeres virksomhed.

Vidste du

at it-mark er et stærkt team på 14 dygtige medarbejdere, der kører i hele Danmark og servicerer IT for virksomheder?

Denne side anvender cookies. Vi bruger cookies til at indsamle statistik over side trafik og lignende, for at optimere sidens indhold. Læs mere

OK